OVER ONS

2004 – WIJ ZIJN BEGONNEN 
De wereld ligt aan onze voeten

LAWI is opgezet in 2004. Ondanks dat we een gloednieuw bedrijf waren, zijn we snel uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van custom made wielerkleding in Tsjechië. Eerlijke klantbenadering, kwaliteitsproducten, constante ontwikkeling, enthousiasme en hard werken zijn onze belangrijkste waarden. Dankzij de laatste technologieën, hoogwaardige materialen en samenwerking met professionele renners kunnen we ‘world-class’ producenten bijhouden, maar ook onze eigen producten ontwikkelen. Producten die comfort najagen, niet alleen voor recreatieve wielrenners maar ook voor professionals.

 

2010 – ‘DE LUXE’ IS GEBOREN
We zijn een van de belangrijkste spelers geworden op de Tsjechische markt

2010 kan worden beschouwd als een milestone in onze geschiedenis. Dit jaar zijn de nieuwe ‘De Luxe’ Shorts in de verkoop gegaan, wat de comfort line naar een nieuwe level heeft gebracht. Topmaterialen, verbeterde pasvorm en revolutionaire afwerkingen met bedrukt elastiek. Niet alleen waren we de eerste in Tsjechië, ook onder andere fabrikanten waren we de eerste met deze stap.

Als vervolg op de nieuwe producten zijn we gaan samenwerken met PSK Whirlpool-Author, het hoogst genoteerde wielerteam in Tsjechië. Op hetzelfde moment zijn we met ons eigen wielerteam gestart: Het LAWI-Author Cycling Team. Ook waren we een van de partners van de race series ‘Kolo For Life’, het grootste massa cycling series in Tsjechië en centraal Europa. Op dit moment zijn we ook bezig met het binnendringen van de Nederlandse markt en breiden we onze producten en services verder uit. Daarnaast komen we ook binnen bij andere Europese landen zoals in Duitsland en Zweden.

 

2012 – INVESTEREN
Onze eigen sokken productielijn

Sinds 2012 zijn wij begonnen met het produceren van onze eigen sokken. De investering in nieuwe machines was een grote stap in het aanbieden van nieuwe producten. We hebben ervoor gekozen om de moeilijkere weg te kiezen, dit zorgt uiteindelijk voor meer kansen en mogelijkheden.

 

2013 – WE GROEIEN DOOR
LAWI is nu in bijna heel West-Europa te vinden

We zijn aan het uitbreiden! Wij komen binnen in de Nederlandse markt en vanuit daar gaan we door naar heel de BeNeLux. Langzaam wordt LAWI een bekent begrip binnen de wielrenners community. Wij doen nieuwe ervaringen op en breiden onze producten en services verder uit.

 

2019 – STABIELE FACTOREN
Distributie in Duitsland en de BeNeLux

Na jaren hard werken is LAWI nu een gevestigde speler binnen de Duitse, Nederlandse en Belgische wielrenners community. Met distributie vestigingen in Duitsland en Nederland wordt de markt verder aangegrepen.

 

2022 – WIJ DENKEN AAN ONZE TOEKOMST
Eerste collectie gemaakt van 95% gerecyclede materialen 

Wij zijn ons er terdege van bewust dat onze planeet niet over onuitputtelijke bronnen beschikt. Daarom presenteren wij met trots onze ”future” collectie gemaakt van 95% gerecyclede materialen. Wij blijven zoeken naar meer oplossingen om zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, energie te besparen en grondstoffen zo efficiënt mogelijk te verwerken. Voor het tweede jaar op rij verpakken wij al onze producten in papieren zakken, gemaakt van gerecyclede materialen.
GRS White

 

language