ONZE WERKWIJZE

In 5 stappen uw eigen unieke sportkleding!
Hieronder wordt in 5 simpele stappen uitgelegd hoe ons custom made proces in zijn werk gaat, van afspraak op locatie tot aan de uitlevering van de producten.
 
Stap 1 – Afspraak op locatie
Wij komen graag langs op locatie om onze sportkleding met diverse optie aan u te laten zien en voelen. De minimale orderwaarde van een custom made bestelling is € 499,- (excl. BTW). U bent binnen dit bedrag geheel vrij in het kiezen van de producten en de aantallen hiervan. Voor kleinere bestellingen wordt er een meerprijs berekend. Wanneer er een bestelling wordt aangevraagd van 150+ stuks wordt er een speciale prijs met u berekend.
 
Stap 2 – Pasmoment
Nadat de producten bekend zijn wordt er een pasmoment ingepland bij u op locatie of in onze showroom. Bij het pasmoment is altijd iemand van LAWI aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en ieder uniek persoon te adviseren met de juiste pasmaat. Ieder uniek persoon vult tijdens het pasmoment een op maat gemaakte bestellijst in.
 
Stap 3 – Ontwerp
Voor het ontwerpproces wordt een vast bedrag van € 75,- (excl. BTW) in rekening gebracht. In een drietal stappen worden uw wensen en ideeën gevormd tot een uniek ontwerp. Belangrijk hierin is dat logo’s in EPS-bestanden worden aangeleverd. Wanneer er geen speciale afspraak is gemaakt, hebben wij het recht ons LAWI logo op elk product te plaatsen met een maximale grootte van 50 x 40 mm. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Stap 4 – Productie
Vanaf het moment dat uw order in productie is gegaan gaat de levertijd van min. 6 tot max. 8 weken in. U ontvangt samen met de bevestiging van uw order de verwachte uitleverdatum. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt krijgt u opnieuw bericht. Daarin wordt besproken op welke manier u de kleding wilt ontvangen. Al onze kleding wordt geproduceerd in onze eigen fabriek te Tsjechië.
 
Stap 5 – Uitlevering/ betaling
Er zijn twee mogelijkheden: U kunt ervoor kiezen om de kleding in een bulkorder (alles in een doos) of in persoonlijke orders te ontvangen. Ieder persoon krijgt dan zijn/ haar eigen tasje met de kleding conform de ingevulde bestellijst. De tasjes zijn voorzien van naam. Na de uitlevering wordt het totaalbedrag naar u gefactureerd, deze dient u binnen 14 dagen te betalen. Het is ook mogelijk om het totaalbedrag te verdelen over meerdere facturen.
 
Verpakking
De producten worden per stuk geleverd in papieren zakjes. Deze papieren zakjes zijn voorzien van product, maat en specificaties – De producten worden geleverd volgens afspraak. Hetzij als bulk, hetzij verpakt per consument – Door LAWI sportswear wordt aanbevolen om gebruik te maken van paskleding. De maten zijn gebaseerd op de paskleding.
 
Nabestellingen
Bij nabestellingen van hetzelfde ontwerp, zit geen prijsverschil in stuksprijzen. Nabestellingen zijn al mogelijk v.a. 1 stuk. Er worden geen opmaak & instelkosten gefactureerd bij nabestellingen.
 
#YourSportswearOurPassion
language